MARS V DEVICI (29.7. – 14.9.2021): Učinkovit, produktiven in discipliniran

Nam bo Mars v Devici pomagal spraviti življenje v ustaljene tire?

Ali poznate ta občutek, ko se zjutraj zbudite in se zaveste, da imate moč doseči vse, kar si boste zadali? Ja, takšno energijo nam bo Mars v devici prinašal vse od 29. julija do 14. septembra. Mars je znan kot planet akcije in želje, medtem ko je devica super organizirana, celo perfekcionistična. Če je kdaj dober čas za začetek poslovne poti, je to sedaj. Mars v devici je idealen za opravljanje stvari in vlaganje energije v doseganje naših najpomembnejših ciljev. V tem znamenju je pod okriljem Merkurja, zato bo prevzel analitične sposobnosti in neverjetno radovednost. Naslednjih nekaj tednov se bodo naše misli usmerjale na produktivnost in osredotočenost za doseganje ciljev, ki smo si jih zadali v tem obdobju.

Mars vpliva tudi na to, kako izražamo svojo jezo, zato bodite pozorni na to, da ne zgubite hladnokrvnosti, ko stvari ne bodo šle po vaših načrtih. Zaupajte, da vas takšni dogodki lahko kaj naučijo ali pa na neki način zaščitijo.

Devica vlada 6. hiši zdravja in marsikdo se bo odločil, da spet začne z vadbo, se bolj zdravo prehranjuje in predvsem bolj skrbi za svoje duševno in telesno zdravje.

Trenutno je v devici tudi Venera, planet ljubezni, ki daje temu tranzitu bolj lahkoten dotik. Venera in Mars ne potujeta pogosto skupaj in kadar se to zgodi, je lahko čaroben čas. Včasih Venera in Mars pripeljeta v življenje tistih, ki iščejo, pomembno osebo. To bo še posebej pozitiven čas za Devico, Bika in Kozoroga, dobro pa ga lahko izkoristijo tudi ostala znamenja. Če iščete ljubezen, bodite odprti zanjo!

 

Vas zanima, kaj vam v tem času prinaša Mars? Morda novo ljubezen? Vprašajte Astrozvezde in se naročite na posvet!