RAZGRNITE RDEČO PREPROGO…PRIHAJA LEV!

22.7.-22.8. Lev

Z veseljem sprejema svoj kraljevski status. Živahen, teatralen in strasten obožuje žaromete. Je naravni voditelj, ki uživa v prijateljstvu in romancah. Astrološka diva se nikoli ne naveliča razkošnih večerij, ekskluzivnih zabav in dizajnerskih oblačil.

Levu vlada Sonce, bleščeče nebesno telo, ki upravlja z življenjem in vitalnostjo. Sonce ni nikoli retrogradno, tako tudi Lev ne živi v preteklosti. Je predan prijatelj in ljubimec, ki v vsak odnos vloži celo svoje srce. Nenazadnje, Lev upravlja tudi s srcem.

Lev podpira svojega partnerja in uživa v njegovem uspehu, dokler se ne počuti ogroženega. Ego, ponos in ljubosumje so lastnosti, ki ga slabijo, predvsem pa strah, da bi njegova zvezdna moč izginila.

Za Leva je pomembno zavedanje, da njihov sijaj ne bo nikoli zbledel in uspeh drugih ne bo zasenčil njihovih dejanj. Največja grožnja njegovi sreči je ponižanje.

Fiksni Lev je znan po svoji ambicioznosti in odločnosti, predvsem pa po hrabrosti. Beseda neuspeh v njegovem besedišču ne obstaja. Pogum raste sorazmerno z možnostjo neuspeha ali ponižanja.

Dragi Levi, prihaja vaš mesec, preživite ga v sijaju mesečine, pod palmo ali borovcem, predvsem pa na svojem odru v družbi svojih najljubših. Vse najboljše!