S KATERIM CVETOM JO BOSTE OČARALI?

Vsak horoskopski znak ima svoj rojstni cvet. Morda je romantična rakica, praktična devica ali pa strastna škorpionka, zvezde so jim namenile poseben cvet, ki odgovarja njihovi osebnosti.

OVEN – TULIPAN
Samozavest in neukročenost sta lastnosti tega ognjenega znamenja. Njihova energija je nalezljiva, vedno so pripravljene prevzeti pozicijo vodje in vas popeljati na avanturo. Njihov cvet je tulipan. Ženske, rojene v znamenju ovna, cenijo nepričakovane znake pozornosti. Če jim želite pokloniti šopek, ki bo odgovarjal njihovi zavzetosti, izberite rdeče tulipane.

BIK – LILIJA
Ko omenimo bikice, najprej pomislimo na njegovo trdoglavost, vendar pa one v sebi skrivajo toplo, romantično in zelo občutljivo stran. Ravno zato jim odgovarja njihov rojstni cvet – romantična in opojna lilija.

DVOJČKI – VRTNICA
Vsestranske, prilagodljive, z bujno domišljijo – vse to so dvojčice. Najkreativnejši znak zodiaka, družabne in razigrane; njihov rojstni cvet je vrtnica, enako vsestranska kot so same. Sporočilo vrtnice je odvisno od njene barve, poklanjajo pa se ob raznih priložnostih.

Foto: Pixabay

RAK – HIJACINTA
Rak je najemotivnejši znak zodiaka, zato nas ne čudi, da je med njimi največ nepopravljivih romantičnih duš. One so mirne, potrpežljive in popolnoma posvečene svojim najdražjim. Hijacinta simbolizira odprto srce, ravno takšno pa je srce raka.

LEV – SONČNICA
Dominantne, močne, dostojanstvene, samozavestne, vse to in še več so levinje. Družabne kot so, se sijajno znajdejo v centru pozornosti. Njihov rojstni cvet je sončnica – grandiozna kot same levinje.

Foto: Pixabay

DEVICA – MARJETICA
Največje perfekcionistke v zodiaku z očesom za podrobnosti, osredotočene in zelo praktične. Na prvi vtis mogoče malo rezervirane in sramežljive vendar enostavne. Takšen je tudi njihov rojstni cvet – enostaven in nevsiljiv.

TEHTNICA – HORTENZIJA
Ali obstaja kaj bolj šarmantnega kot je tehtnica? Karizmatična, pravična, komunikativna in sofisticirana enostavno očara. Tehtnice poosebljajo harmonijo in ravnotežje. Takšna je tudi hortenzija. Njeno čvrsto olesenelo steblo in grozd nežnih majhnih cvetov povezuje nasprotja.

ŠKORPIJON – POTONIKA
Močne škorpijonke spadajo med najintenzivnejše znake. Strastne, prepričljive, globoko čutne in vodene s svojimi čustvi. Razkošne potonike so njihov rojstni cvet. Na prvi pogled močne, luksuzne in romantične popolnoma odražajo osebnost škorpijona.

STRELEC – NAGELJ
Strelke združujejo fizično in intelektualno moč. So neodvisne avanturistke, polne energije, ambicij in optimizma. Nagelj kot dolgotrajen cvet simbolizira njihovo moč in vzdržljivost.

KOZOROG – VIJOLICA
Kozoroginjo odlikuje stabilnost in resnost, odgovornost in zanesljivost. Po navadi so zelo prizemljene, čvrsto z obema nogama na zemlji. Vijolica, ki simbolizira zvestobo, je idealna za ta predani znak.

VODNAR – ORHIDEJA
Neodvisne, iskrene in predane so vodnarke. Ta znak koraka skozi življenje pod vodstvom svoje intuicije, duhovnost je za njih zelo pomembna. Za vodnarke pogosto pravimo, da so posebne ravno tako, kot njihov rojstni cvet, graciozna in unikatna orhideja.

RIBI – AMARILIS
Občutljive, zasanjane ribe vedno dovolijo svojim občutkom nadvlado razuma in intelekta. Ribe vodi veliko, odprto srce. Pripadnice tega znaka so eterične in nežne, ravno tako kot njihov rojstni cvet, prekrasen amarilis.