VENERA V DVOJČKIH – preverite vaše nove priložnosti!

V obdobju od 9. maja do 2. junija se bo Venera, planet ljubezni in odnosov, gibala po zračnem znamenju Dvojček, kateremu vlada Merkur. V tem lahkotnem znamenju smo usmerjeni na komunikacijo in intelekt. To je povezava, ki lahko izboljša naš odnos.

V tem času lahko uživamo v priložnostih, ki so nam na voljo. Gre za razigranost in odprtost,  ki jo lahko vnesemo v zvezo. V tem času ni določenih pravil, je samo prepuščanje novim izzivom in izkušnjam.

Lahkotnost Venere nam v odnos lahko prinese manj strogosti, omogočimo sebi novo priložnost tako v partnerskem kot poslovnem odnosu, da smo lahko tudi drugačni.

Venera nas v znamenju Dvojčkov spodbuja, da obiščemo prireditev in družabni dogodek, kjer se lahko dodatno veselimo in brezskrbno uživamo.

V tem času se tistim, ki so samski, kaj lahko zgodi  »več želez v ognju«,  ni  poglobljene ljubezni ali fatalnega odnosa. Zanima nas spontanost, duhovitost in družabnost.

Potrebna je previdnost!  Venera v Dvojčkih nas lahko kaj hitro  spravi na kriva pota.

Izkoristimo njen vpliv  v tem času, ki je v moči besed, povezovanju in komunikaciji.

Največ bo Venera prinesla znamenjem Dvojček, Lev, Tehnica, Vodnar in Oven. Dobro jo izkoristite!

Vprašajte in preverite Astrozvezde, kaj vam v maju in juniju prinaša Venera in na katerem področju jo lahko izkoristite in vnovčite.