ZAKAJ BO KONČAL LJUBEZENSKO ZVEZO POSAMEZNI PRIPADNIK ZODIAKA?

ZAKAJ BO KONČAL LJUBEZENSKO ZVEZO POSAMEZNI PRIPADNIK ZODIAKA?

OVEN

Posesivnost. Oven enostavno ne prenese posesivnosti, ker je izjemno neodvisen in samostojen. On želi svoje življenje tudi izven vaše veze. Želi svoj prostor, svojo svobodo in ne bo toleriral dušenja, tudi če gre za ljubezen.

BIK

Nespoštovanje. Bik je preponosen in ima hkrati zelo visoke standarde, zato vsak, ki ne izkaže spoštovanja, leti iz njegovega življenja. Ne glede na to, koliko ljubi, Bik ne bo nikoli več enako gledal na osebo, ki ni izkazala spoštovanja, tudi če je bila samo šala.

DVOJČEK

Introvertiranost. Dvojček pač ne more biti z nekom, ki ni družaben, saj Dvojček živi družabno življenje. Ima veliko prijateljev in znancev in potrebuje partnerja, ki se je sposoben spopadati s takšno vrsto pritiska.

RAK

Zaprtost vase. Rak pač ne more biti z nekom, ki je rezerviran v svojih občutkih in skriva stvari pred njim. Rak je čustven in intuitiven, zato želi nekoga, s komer bo delil svoje skrivnosti in občutke. Nekdo, ki se čustveno ne odpre, ne more Raku nuditi čustvene veze, kot si jo želi.

LEV

Sramežljivost. Lev je vedno v središču pozornosti. Ne more biti v vezi z nekom, ki mu krade to pozornost, ampak ravno tako ne more biti z nekom, ki ne bo tega vsaj poskusil. Samozavestni Lev želi partnerja, ki mu bo predstavljal izziv in vznemirjenje.

DEVICA

Neambicioznost. Devici je pomembna kariera in uspeh, zato želi partnerja, ki je na isti valovni dolžini, ki razume njene cilje in želje, vendar pa ima tudi svoje. Pasivna in neambiciozna oseba bo občutila velik primanjkljaj in nerazumevanje, saj ne bo mogla sodelovati v vsakdanjih razgovorih, povezanih z vašimi cilji.

TEHTNICA

Negativnost. Tehtnica je pozitivna oseba, ki je vedno prepričana, da bo jutrišnji dan boljši. Zato Tehtnica ne prenese negativnega ali dramatičnega partnerja. Pomembne so ji dobre vibracije in pozitivna energija, zato veza z osebo, ki ji energijo črpa, ne pride v poštev.

ŠKORPIJON

Laž. Škorpijon bo sprejel vse partnerjeve slabosti razen laži. Laž za vas pomeni konec zveze, ne glede na velikost in jakost laži. Škorpijon ceni iskrenost in preglednost in laži ne odpusti nikoli.

STRELEC

Lenost. Strelec, ki je vedno v gibanju in že išče naslednjo avanturo, pač ne more bi ti v zvezi z leno osebo. Strelčev partner je nekdo, ki zmore iti v korak z norim tempom, v nasprotnem primeru bo Strelec sam zvesto sledil svojim ciljem. Energična oseba, ki bo sodelovala v hitrem tempu, je edina možnost gibljivega Strelca.

KOZOROG

Neodgovornost. Kozorog ne prenese osebe, ki ji odgovornost ni jasna! Ali še huje, ki ne ve, kaj želi. Kozorog natančno ve, kaj hoče in vedno to tudi dobi, zato želi nekoga, ki je sposoben skrbeti zanj, saj je on tisti, ki vedno skrbi za vse druge.  Nikoli ne bo trpel neodgovornega partnerja in živel z občutkom, da mora sam skrbeti za oba.

VODNAR

Praktičnost. Kako bi lahko Vodnar  razpravljal o svojih ekscentričnih idejah in sanjah, če ima partnerja, ki stoji z obema nogama trdno na tleh? Vodnar je nenavaden upornik in res ne more biti z nekom, ki je čisto preveč vsakdanji in praktičen. Kdo pa bo skrbel za vašo kreativnost?! Vodnarjev partner je lahko nekdo, ki bo sanjal z njim in podpiral najbolj nore ideje, tudi če jih ne razume.

RIBI

Neobčutljivost. Pripadniki Rib so občutljivi in čustveni, tudi če želijo to prikriti. Partner, ki ni občutljiv, ali ga vaša čustva ne zanimajo, pač ne more biti vaš partner. Sebičnost ne pride v poštev. Vi potrebujete nekoga z velikim srcem!