ALI SEM V KARMIČNEM RAZMERJU?

Na to vprašanje vam najbolje odgovorimo samo s preučevanjem vaše natalne karte in natalne karte vašega partnerja. Karmično razmerje lahko definiramo kot odnos, kjer se je vajina energija zelo hitro prepletla, vendar imate kljub številnim izivom in težavam občutek, da iz tega odnosa ne zmorete oditi.

O karmičnem odnosu lahko govorimo tudi kadar imate občutek, da v tem odnosu ne prejemate dovolj ljubezni; kot odnos v katerem pristajate na vse, oziroma na nekaj, kar vam ne odgovarja in to samo zato, da bi to partnerstvo zadržali.

Energija takšnega odnosa se občuti kot neuničljiva in kar lahko naredite je, da jo poskušate transformirati oziroma preobraziti. Če pa ste se razvezali od nekdanjega partnerja, se vam v primeru karmične zveze vrača v življenje,  v obliki neprestanega razmišljanja o njem ali neprestanega srečevanja.

Če nam uspe ozavestiti, da smo z našim partnerjem tudi karmično povezani, vam pri svetovanju pomagamo  najti rešitev iz takšne zveze, ali pa način kako tranformirati svojo energijo, sprevideti kakšno ogledalo vam je nastavil partner, da bi lažje prebrodili težave in kako se iz tega razmerja največ naučiti, da bi lahko bolje delovali ali izbrali v prihodnje.

Mi nudimo svetovanje in razumevanje, odločitev pa je vaša.