SOBOTA ZVEČER. KAKO BI JO IZKORISTILA POSAMEZNA PRIPADNICA ZODIAKA?

Po napornem tednu je sobotni večer kot nalašč za uživanje. Toda, časi v katerih živimo, nam ne dovolijo druženja in pohajkovanja kot včasih. Poglejmo, kako bi se zaposlila predstavnica posameznega astrološkega znamenja.

Za predstavnico OVNA so sobotni večeri rezervirani za družabne igre. Naj bodo takšne, kjer nima konkurence. Zmage so za Ovnico čudovito polnjenje baterij za teden, ki prihaja.

BIKICA bi sobotni večer preživela ob odlični hrani in po večerji pogledala začetek dobrega filma. Kmalu po začetku filma Bikica spi. Njena filozofija je enostavna; potrebno je izkoristiti vsako priložnost za počitek.

DVOJČICA se v soboto zvečer spremeni v kraljico zabave. Ker dan današnji ni zabav v klubih, dvojčica neumorno tipka sporočila, s katerimi zabava svoje občinstvo.

RAKICA bo sobotni večer preživela v družbi soje mame, s katero bosta predebatirali vse dogodke prejšnjega tedna.

LEVINJA je prikrajšana za velika druženja, zato sobotne večere preživi na video pozivih s svojimi prijatelji. Pa naj vsak nazdravi pred svojim ekranom.

DEVICA bo sobotni večer preživela na kavču in pred televizorjem, prijetno utrujena in zadovoljna, saj je celo soboto pospravljala. Program ni pomemben, lahko so tudi risanke.

Tudi TEHTNICA bo nekje na ali okoli kavča, s knjigo in kozarcem vina v roki.

ŠKORPIJONKA je v soboto zvečer naspana in spočita, pripravljena na večerno meditacijo. Po njej jo mirna glasba odpelje v svet, kjer uživa preostanek večera.

STRELKA bo sobotni večer preživela v kuhinji, ob preizkušanju novih receptov, s katerimi bo v prihodnosti razvajala svoje bližnje.

KOZOROGINJA bo sobotni večer preživela v uživanju ob gledanju filma, vmes bo malo poskrbela za svoje cvetlice, mogoče bi spotoma še poravnala odejo, pa nametane revije je tudi potrebno pregledati in zložiti…

VODNARKA bo sobotni večer izkoristila za pisanje bloga ali dnevnika, saj si njeno življenje nekega dne zasluži knjigo. Najbolje, da začne kar danes…

RIBICA se bo posvetila svojim talentom. Komaj je čakala sobotni večer, da lahko fotografira, slika, piše poezijo…