Astrologija je veda o kakovosti časa. Glede na položaj planetov in njihov medsebojni odnos lahko čas ovrednotimo kot ugoden za določeno aktivnost ali pa ne. Žal, astrologija danes ni priznana znanost, ni pa vedno bilo tako.

V resnici gre za najstarejšo znanost, ki je bila preganjana in prepovedana s strani cerkve.

In še danes jo svetovna javnost obravnava kot nekaj prepovedanega. Veliko ljudi danes pride k astrologu skrivaj. Osebni astrologi smo kot ljubice; vsi radi pridejo po nasvet, ampak najboljše je, da ostane skrito.

Da bi lahko svetovali o primernosti energij in kakovosti časa, pa je zelo pomembno natančno znanje astrologije in vseh tehnik, ki morajo podpirati druga drugo. Študij astrologije uradno traja 3 leta, neuradno pa celo življenje. Tako kot vsaka znanost, se tudi astrologija razvija in raziskovalni astrologi nam odpirajo vedno nove vidike.


Za vsakega človeka je njegova natalna karta rojstni list. Natalna karta je zamrznjena slika neba v trenutku rojstva. V njej so tako izrisane najpomembnejše točke, kot tudi razmerja planetov in svetil. Dober astrolog iz nje prebere človekove možnosti v življenju. Pravim možnosti, saj nikjer ne piše, da bodo vse tudi realizirane. Človek lahko ima aspekte vrhunskega športnika, ki se ne bodo realizirali, če se ne ukvarja s športom. Če nekaj v natalni karti ni zapisano, se ne more zgoditi ne glede na to, kako močno se človek trudi. Nobena motivacija, meditacija ali samohipnoza motivacijskih sloganov nam ne more prinesti želenega rezultata, če ga v natalni karti ni.

Z obiskom astrologa si močno olajšamo življenje na vseh področjih

Prodajajmo stanovanje, ko je za to čas, saj bo v nasprotnem primeru predolgo na trgu in posledično izgubljalo na ceni. Nepremičnine kupljene ob pravem času bodo kvalitetne in cenovno primerne, pa tudi hitro jo bomo našli. V zakon vstopajmo, ko so nam planeti naklonjeni, da bi ljubezen obstala in zakon deloval. Službo menjamo ob pravem času, da ne bi kmalu ostali brez, ali pa le-ta ne bo prinesla človeku vseh bonitet, ki se jih nadeja. Kupimo avto, ko so nam zvezde naklonjene, pa nam bo služil leta brez nenadnih stroškov.

 

Ne obstaja področje v življenju, ki ga astrologija ne bi obdelala.

V poslu podpisujemo pogodbe in začenjamo nove projekte, ko so nam zvezde naklonjene, drugače rezultat ne bo tak, kot bi si ga želeli. Preden zaposlimo sodelavca/ko preverimo, ali je primeren/na za določeno delovno mesto. Saj vemo, da papir prenese vse in da se lahko v življenjepisu predstavimo kot najbolj kooperativna in timska oseba, v resnici pa temu ni tako.

Vse kar potrebujemo je natančen dan, ura in kraj rojstva

V privatnem življenju posameznika od denarja in samozavesti do ljubezni, zdravja, kariere in samorealizacije, odnosov, spolnosti, otrok, prijateljev, nepremičnin, doma, prednikov, staršev, prijateljev…V poslovni astrologiji ravno tako. Vedno več uspešnih poslovnežev se poslužuje astrologije pri pomembnih odločitvah.

Natančno pomeni do minute natančno, saj je od časa odvisna interpretacija dogodkov. Svetujemo, da čas rojstva preverite v svojem rojstnem listu preden se naročite na posvet, saj ni nujno, da se mama spominja natančnega časa, okoli 12h pa lahko pomeni čisto preveč možnosti, da bi naše delo lahko bilo opravljeno z odliko. Svetujem vam vsaj enkrat letno obisk pri astrologu, da preverimo naravo časa v prihajajočem letu, na katerem življenjskem področju bodo poudarki in kako naprej, da bo življenje čim lažje.

 

OVEN 21.3. – 20.4.

Ljudje s soncem v ovnu so rojeni med 21.3. in 20.4. Njihov vladar je Mars, zato so lahko samozavestni, pogumni, direktni in strastni. Lahko tudi sebični, neobčutljivi na občutke drugih ljudi, grobi, lahko tudi nasilni. Nadejajo se hitrih rezultatov, saj nimajo časa, da bi čakali na njih predolgo. Nagnjeni so k poveličevanju njihovih aktivnosti. Vedo, kaj hočejo, ljubijo svobodo in neodvisnost.

BIK   21.4. – 20.5.

Ljudje s soncem v biku so rojeni med 21.4. in 20.5. Njihov vladar je Venera, za to so lahko praktični, vzdržljivi, potrpežljivi, lahko tudi posesivni, trmasti, leni. Vodi jih zdrav razum v povezavi z materialnimi vrednostmi, lepoto in umetnostjo. Zaradi svoje lenobe znajo izkoristiti linijo najmanjšega upora, predvsem tudi zato, ker so sužnji navad. Uživaški, dojemljivi za vse čutne užitke.

DVOJČKA 21.5. – 20.6.

Ljudje s soncem v dvojčkih so rojeni med 21.5. in 20.6. Njihov vladar je Merkur, zato so lahko prilagodljivi, spontani, veseli, zgovorni, logični, vsestranski pa tudi dvolični, nezanesljivi in nestabilni. Pogosto trošijo energijo na vse strani. Lahko sodelujejo v vsakem pogovoru z malo globine. Pogosto imajo veliko kontaktov. Ljubijo spremembe, pogosto hitijo, radi delajo več stvari istočasno.

RAK 21.6. – 22.7.

Ljudje s soncem v raku so rojeni med 21.6. in 22.7. Njihov vladar je Luna, zato so lahko občutljivi, emotivni, posvečeni družini, lahko so preobčutljivi in sramežljivi. Imajo dober spomin in so zaščitniški. Imajo izrazit smisel za dom in močno potrebo po opori in nežnosti. Varnost iščejo v domu in družini. Za njih je občutek pripadnosti in povezanosti zelo pomemben.

LEV 23.7. – 22.8.

Ljudje s soncem v levu so rojeni med 23.7. in 22.8. Njihov vladar je Sonce, zato so lahko predvsem samostojni, dostojanstveni, samozavestni, prisrčni, kreativni pa tudi netolerantni do drugače mislečih. Imajo izraženo sposobnost organizacije in so naravni voditelji. Potrebujejo spoštovanje in pozornost, morajo biti v središču, ljubijo luksuz, razkošje in blišč. Znajo biti bahaški in arogantni.

DEVICA 23.8. – 22.9.

Ljudje s soncem v devici so rojeni med 23.8. in 22.9. Njihov vladar je Merkur, zato jih lahko krasi predvsem analitičen um, logika, metodičnost, natančnost, točnost vse to pa jih lahko prehitro zanese v preveliko kritiko, preveliko pedantnost, preveliko skromnost, skrivanje emocij in preveliko skrbnost. Devica je znamenje služenja drugim. Mora se počutiti koristno in potrebno. Potrebuje pohvalo in priznanje.

TEHTNICA 23.9. – 23.10.

Ljudje s soncem v tehtnici so rojeni med 23.9. in 23.10. Njihov vladar je Venera, zato imajo lahko močno izraženo željo za partnerstvom, so prijazni, šarmantni, pravični, znajo sprejemati kompromise, lahko pa so tudi neodločni, nezaupljivi in spogledljivi. Stremijo po izravnavi in harmoniji. Primerjajo in pretehtajo vse možnosti. So diplomatski, ustrežljivi, nepristranski. Živijo za ljubezen in lepoto.

ŠKORPIJON 24.10. – 22.11.

Ljudje s soncem v škorpijonu so rojeni med 24.10. in 22.11. Njihov tradicionalni vladar je Mars z modernim sovladarjem Plutonom, zato jih pogosto krasi strast, magnetizem, skrivnostnost in močna notranja energija. Močno imajo izraženo tudi maščevalnost, ljubosumje, destruktivnost in okrutnost. V tem raziskovalnem umu ni polovičarstva in ni kompromisov. Škorpijon je znamenje moči in manipulacije, transformacije, smrti in prerojenja.

STRELEC 23.11. – 21.12.

Ljudje s soncem v strelcu so rojeni med 23.11. in 21.12. Njihov tradicionalni vladar je Jupiter, zato so lahko optimistični, idealistični, dobrodušni in iskreni avanturisti športnega duha. Znajo biti preveč ekstravagantni za svojo okolico, pa tudi nemarni in netaktni. Nagnjeni so k lagodnosti, zato si želijo stvari maksimalno olajšati. Potrebujejo podporo, drugače pa so znamenje sreče in blagostanja.

KOZOROG 22.12. – 20.1.

Ljudje s soncem v znamenju kozoroga so rojeni med 22.12. in 20.1. Njihov tradicionalni vladar je Saturn, zato jih odlikuje ambicioznost, vztrajnost, disciplina, preračunljivost, skromnost, zvestoba, resnost in potrpežljivost. Lahko so sebični, prestrogi do sebe in drugih in pesimistični. Nič ni prepuščeno naključju, odlikuje jih močna disciplina in občutek dolžnosti. Varčnost in tradicija.

VODNAR 21.1. – 18.2.

Ljudje s soncem v znamenju vodnarja so rojeni med 21.1. in 18.2. Njihov tradicionalni vladar je Saturn z modernim sovladarjem Uranom, zato so družabni humanisti, nepristranski, originalni, lahko neobičajni idealisti. Ravno tako so lahko revolucionarni fanatiki, ko zastopajo svoja verovanja. Ne prenašajo omejevanja in prisile. Težnja po svobodi ne dovoli pregloboke povezanosti z drugimi. Ljubijo spremembe in menjave.

RIBI 19.2. – 20.3.

Ljudje s soncem v znamenju rib so rojeni med 19.2. in 20.3. Njihov tradicionalni vladar je Jupiter z modernim sovladarjem Neptunom, zato so lahko nežni, občutljivi, intuitivni in prilagodljivi. Zaradi velike pripravljenosti pomagati vsem, obstaja možnost, da bodo izkoriščeni. Podvrženi so močnemu nihanju razpoloženja. Največkrat je zasvojenost posledica bega iz realnosti, ki je polna težav in odgovornosti. Izrazita fantazija se lahko izrazi v umetnosti.