SREČNE ZVEZDE : ALI STE ROJENI POD SREČNO ZVEZDO?

Za ljudi, ki dosegajo vrhunske rezultate, ali pa jim ge vse kot po maslu pravimo, da so rojeni pod srečno zvezdo. Kljub temu, da se rek sliši dobro, ima tudi racionalno razlago in astrološko vrednost.

Med srečne zvezde spadajo štiri »kraljevske zvezde«. Njihova prisotnost v natalni karti na mestu, kjer je Sonce, Luna, Ascedent/Podznak ali MC lahko opozorijo na posebno življenjsko pot, ki se navadno zelo razlikuje od običajnih.

ALDEBARAN  10*04 Dvojčka

Zvezda, ki v aspektu z osebnim planetom ali točko v natalni karti prinese uspeh na materialnem področju. Ljudje, ki imajo naglašeno to stopinjo Dvojčka, čutijo močno potrebo po materializaciji svojih idej. Aldebaran na tej stopinji daje veliko bogastvo, slavo in moč.

REGULUS  0*07′ Device

Ljudje z naglašeno fiksno zvezdo Regulus se močno zavedajo svoje posebnosti. Samozavestno so prepričani, da je njihovo mesto na samem vrhu socialne lestvice, kar so pridobili že s samim rojstvom. Regulus naglo dvigne človeka, ravno tako naglo ga lahko tudi spusti.

ANTARES 10*03′ Strelca

Fiksna zvezda Antares daje ljudem modrost in sposobnost vodenja predvsem v kriznih razmerah. Podpira neverjetno sposobnost planiranja in strategije, kar daje rojenega zmagovalca. Antares ni povezan z materialnim svetom in denarjem. Svoj smisel išče v transformaciji duše in izpolnjevanju višjih ciljev. Ta stopinja opozarja tudi na nevarnost izdaje in prevare najbližjih sodelavcev ali prijateljev.

FORMALHAUT 4*08′ Ribe

Ljudje z naglašeno 4 stopinjo Ribe, na kateri sedi fiksna zvezda Formalhaut imajo neverjetno kreativno inspiracijo. Za njih je pričakovan uspeh na področju umetnosti in estetike. Govorimo o intelektualni in ustvarjalni eliti družbe.

STE ROJENI POD SREČNO ZVEZDO? Preverite pri astro zvezdah. Naročite se na osebno svetovanje.