KAJ NAJBOLJ RAZJEZI POSAMEZEN ASTROLOŠKI ZNAK?

OVEN

Hitrega in impulzivnega Ovna najbolj jezijo počasni ljudje, ki se  nikakor ne morejo pripraviti na akcijo. Ne prenaša lenih ljudi, zato jim hoče na vsak način “pomagati”, da bi jih pripravili na akcijo. Nestrpen je, nima časa stati v vrsti na banki, pošti, v trgovini…to je zanj izguba časa. Če mu sogovornik ne pusti do besede, je to lahko iskrica, ki povzroči požar. Trmast je in ne odstopa od svojega prepričanja navkljub čvrstim nasprotnim dokazom.

BIK

Bik je počasen in temeljit, o vsem mora dobro razmisliti, zato ga neverjetno razjezi  preganjanje. Ravno tako ne prenašaj štetja kalorij ali predavanj o količini zaužite hrane, najboljše ne bo prenesel niti predavanja o zdravi hrani, če se sam ni odločil, da si želi teh informacij. Bik je hedonist. Življenje brez okusne hrane, pijače, dobrih prijateljev in ostalih dobrin ni vredno ničesar, zato mu nikar ne omenjajte viška kilogramov ali drugih pomanjkljivosti hedonističnega načina življenja.

DVOJČKA

Dvojček sovraži dolgčas. Ne mara rutine in pretiranega reda, okoli njega se mora neprestano dogajati. Živcirajo ga ljudje, ki  od njega pričakujejo odgovornost in resnost. V duši je otrok, ki ne mara resnih ljudi. Ne prenese, da ga okolica želi prizemljiti in da njegove ideje označuje za otroško igro ali zasanjanost.

RAK

Nežnega in občutljivega Raka iritirajo sebičneži, ki mislijo samo nase. Ne more razumeti ljudi, ki ne mislijo na dobrobit ostalih. Sovraži glasne, agresivne osebe, nasilneži so zanj persona non grata. Ne prenese pritoževanja okolice nad njihovo preobčutljivostjo, pa tudi verska in druga prepričanja ne morejo biti predmet razprave. Živcirajo ga nemoralne osebe, ki nimajo spoštovanja do njegove družine, doma ali domovine.

LEV

Širokogrudni Lev najbolj sovraži škrte in sebične ljudi. Glede na to, da je sam velikodušen in razsipen, ne more razumeti, da nekdo denar varčuje, namesto da v njem uživa. Lev mora biti v središču pozornosti, zato ga neizmerno motijo ljudje, ki mu vpadajo v besedo ali ga želijo zasenčiti. Kritični in sarkastični ljudje niso dobra družba za Leva.

DEVICA

Devica velja za najnatančnejši znak, zato je jasno, da jo nervira nered in umazanija. Največjo kazen ji predstavlja življenje z nekom, ki ni odgovoren in redoljuben. Verjemite, ne obstaja nered, ki ga Devica ni sposobna iztrebiti. Živcirajo jo glasni ljudje, ki iščejo pozornost, sovraži pozerje, ekshibicioniste, še posebej pa jo nervirajo ljudje, ki se hvalijo, hkrati pa nikoli ne vrnejo izposojene stvari.

TEHTNICA

Tolerantno tehtnico je težko vržti iz takta, vendar pa obstajajo tudi zanjo določene situacije, ko ne more ostati ravnodušna. Živcirajo jo glasni in agresivni ljudje, ki  nikoli ne priznajo svoje napake. Ne prenese nevzgojenih ljudi, tistih, ki ne pustijo napitnine, tiste, ki gledajo zviška na ostale…glede na to, da je velik estet, jo lahko neizmerno moti neurejenost ali celo slaba frizura.

ŠKORPIJON

Ta strastni znak ne bo ostal ravnodušen ob pozerjih ali površnih osebah. Živcirajo ga samooklicani življenjski trenerji in pa ljudje, ki jih stalno prosijo za pomoč. Nervirajo jih ljudje, ki uporabljajo anglosaksonske izraze tipa account manager, personal assistant, life coach, team building..Škorpijon ne prenese pametovanja. Ekstremna jeza ga popade, kadar ga primerjajo z drugimi v spolnosti.

 

STRELEC

je spontan in toleranten znak, ki ne prenaša omejitev na kateremkoli področju. Ne prenese pesimističnih ljudi, ki mu želijo uničiti sanje in njegove ideje smatrajo nerealne.  Živcirajo ga zadrteži, tradicionalisti, ljudje, ki ga ne podpirajo. Ne obstaja oseba, kateri bi se Strelec opravičeval za svoja dejanja.

KOZOROG

Kozorog je zelo zahteven, zato je spisek dejanj, ki ga živcirajo, kar dolg. Na prvi pogled deluje kot nekdo, ki ima zadeve pod kontrolo in ne obstaja stvar, ki bi ga vrgla iz tira. Žal je to samo maska za vse, kar se dogaja  v njegovi notranjosti. Ne prenaša razsipnih ljudi, hvalisavcev brez osnove, ljudi, ki čutijo potrebo po izstopanju s frizuro ali ekstravagantnim stilom oblačenja… Največji tradicionalist med vsemi zodiakalnimi znamenji težko sprejema moderno tehnologijo, selfi kulturo, twitter, hashtag in metroseksualce.

VODNAR

Liberalni, razgledani Vodnar ne prenaša ljudi s primitivnim načinom obnašanja ali razmišljanja. Ne prenaša rasistov, šovinistov, homofobov, saj meni, da smo vsi ljudje enaki in si zaslužimo enako obravnavo. Ne prenaša okrutnosti do živali, otrok ali na splošno do šibkejših. Živcirajo ga povprečneži brez življenjskih ciljev in ambicij, ter ljudje, ki jim je bilo v življenju poklonjeno vse. Ne želi biti neviden.

RIBI

Nežna in tolerantna riba je zelo prilagodljiva, zato jo je kar težko spraviti ob živce. Vseeno pa nikakor ne prenaša grobosti do otrok ali živali. Ne prenaša hladnih in sebičnih ljudi, ki jih zanimajo le lastni interesi. Ne razume ljudi, ki obsojajo in vtikajo nos v tuje težave, najbolj pa ga razjezi partnerjeva samoumevnost. Če želite z Ribo dobro shajati, ji dajte vedeti vsak dan, kako je posebna.

 

signature

Deliti

Petra Avtor- Petra
Naročite se, da ne boste zamudili objave
Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom, če želite prejemati novice in posodobitve!