VENERA V BIKU 14.4. – 9.5.2021

DOBROBITI VENERE SO V POLNEM SIJAJU! IZKORISTIMO TO OBDOBJE!

V obdobju od 14.4. do 9.5.2021 se bo Venera, planet ljubezni in odnosov, gibala po znaku, kjer je njena dobrota  najbolj izražena. V Biku se Venera počuti doma, kar pomeni, da imamo možnost v tem obdobju iz njenega tranzita izvleči maksimalno. Čas je za ljubezen, uživanje in ustvarjanje novih priložnosti povezanih z odnosi in denarjem.

Vse občutke ljubezni okušamo, vonjamo in tipamo. Venera v Biku uživa v hrani, dotikih, nežnosti, masaži, naravi, občutku varnosti in osebah, ob katerih se počuti varne in ljubljene. Masaža, hrana in vse, kar osreči naše telo, naj bo v tem obdobju naša prioriteta. Imamo možnost izboljšanja naših financ ali uresničiti finančni načrt, ojačati občutek lastne vrednosti, zavedati se svojih talentov in znanja.

Venera v Biku ne tvega; igra sigurno, preverjeno igro, preden se spusti v akcijo se dobro oboroži z vsemi potrebnimi informacijami, vezanimi na naše odnose ali finančno situacijo. Ta Venera ne potrebuje avanture in  ne želi kratkoročnih zadovoljstev. Želi ljudi in stvari, s katerimi bo lahko ustvarila dolgoročno vrednost. Izogiba se površnosti in neresnosti, saj ne želi biti čustveno prizadeta. Ceni ljudi, ki držijo besedo. Opazujmo, kaj se nam dogaja v tem obdobju, saj dobivamo ravno tisto, kar nam kaže kako in koliko cenimo sebe.

Ker pa je Venera v Biku izjemno senzualna, se včasih težko upre naravi in srečanju, ki ji nudi strast in telesni užitek.

Z njo smo potrpežljivi, previdni, pa tudi vztrajni. Nikamor se nam ne mudi. V nas lahko vzbudi željo po posesivnosti in ljubosumju, zato je zaupanje za to Venero izjemnega pomena. V kolikor je zaupanje načeto, lahko pride do odtujitve v zvezi.

Denar je lahko v tem obdobju pogosta zakonska ali partnerska tema.

Če iščete ljubezen, je tekom tranzita Venere skozi znak Bika velika verjetnost novih srečanj in zmenkov. Vendar pa se brezglavo spuščanje v nekaj novega najbrž ne bo zgodilo. Globoko v sebi čutimo, da moramo biti najprej sami prepričani v svoj izbor in da veza, ki jo izberemo ni  prehodnega značaja. S svojim glasom ali odnosom nas lahko pritegne oseba, ki nam bo dala čas, da se odločimo, ob tem pa pokazala spoštovanje in potrpežljivost. Odnosi, ki se začnejo z Venero v Biku, imajo solidno osnovo za trajanje. Ravno tako pa se lahko zaključijo nestabilne veze in odnosi, ki so obremenjeni s težavami.