KAJ PRINAŠA POLNA LUNA 22.8 2021 V VODNARJU

V nedeljo 22. avgusta prihaja polna luna na 29.stopinji Vodnarja, kar bomo občutili že nekaj dni pred samo dovršitvijo. To bo kot jo imenujejo astrološko, redka »modra luna«, katere posebnost je le ta, da je to že druga polna Luna v Vodnarju v 30.dnevnem ciklu. Dve polni luni v istem znamenju nas pritiskajo v dokončanje akcij, ki smo jih začeli ob prvi Vodnarjevi polni luni 24.julija. Lahko bi rekli, da bomo imeli drugo »žetev«.

Vodnar je družabno znamenje in tokratna polna luna nas bo rinila na družabne dogodke in srečanja, ter v nas spodbudila željo po neodvisnosti in svobodi. Skupaj z Jupitrom nas navdaja z optimizmom in dodatno voljo po novih dosežkih. Želja po izmenjavi zanimivih informacij s prijatelji in znanci bo velika.

Po drugi strani pa to ni čas za romantiko in ljubezenske pogovore. Ob polni luni so odnosi na preizkušnji, zato se raje odpravimo s prijatelji na družabno srečanje in ohranimo lahkotnost komuniciranja. Tudi tako si lahko razširimo obzorje.

Zamikalo nas bo, da kljub čudni situaciji doma in po svetu, naredimo še zadnji dopustniški skok. Izkoristimo lepe dneve za odklop. Jupiter nas bo navdajal z dobro voljo in nam vlival upanje.

Vodnar nas sili v razmišljanje izven okvirjev in ne dopušča enoumja, zato lahko situacijo  obrnemo v lastno korist in opustimo zadeve, ki so se nam nabirale pretekle mesece ali celo leta.