ALI NAM BO VROČE V LJUBEZNI? VENERA JE V TEHTNICI ( 16.8.2021 – 10.9.2021)

Čeprav je poletje že krepko v drugi polovici in gre počasi h koncu, nam bo na romantičnem področju postalo čedalje bolj vroče. Planet ljubezni je spet prestopilo znamenje, tokrat je v svojem najljubšem, v tehtnici, kjer se bo zadrževala od 16.8. pa vse do 10.9. Ta čas je absolutno najboljši tranzit za ljubezen, zmenke in romantiko. Ta mesec vas torej čaka “prava poslastica”. V ospredje bodo postavljeni odnosi in to ne velja samo za nove in sveže ljubezenske avanture, to je lahko ravno pravi čas, da svoje že obstoječe partnerstvo peljete tja, kamor želite. Venera v tehtnici vam resnično lahko pomaga, da najdete ravnotežje in vrnete čarobnost v ljubezenski odnos.

Samski boste bolj zapeljivi in se lažje spogledovali, pri čemer boste romanco lahko našli skorajda za vsakim vogalom. Tudi če iskanje partnerja ni vaša prednostna naloga, vam lahko energija Venere v tehtnici pomaga vzpostaviti boljše odnose s prijatelji, družino in sodelavci.

Venera v tehtnici se ne želi osredotočati na praktične in vsakdanje stvari v življenju, veliko bolj ceni lepoto, estetiko, razkošje in drobne stvari v življenju. Potrebno je vendarle upoštevati zelo dobrodošel nasvet, da ste ob vsej tej zabavi pozorni na svoje finance, saj boste nagnjeni k uživanju in razsipnosti.

Posebno pozornost velja nameniti v dnevih okoli 5. septembra, ko bo Venera naredila težak aspekt k Plutonu. To so lahko težji dnevi, zlasti na področju ljubezni, seksa ali denarja, lahko pa spodbudijo tudi ljubosumje, manipulacijo in obsedenost.

Glavna tema Venere v tehtnici je, da se sprostite, zabavate in se dokončno prepustite tem očarljivim vibracijam ljubezni.

 

Če tudi vas čaka nova romantična pustolovščina, vam lahko povedo Astro zvezde. Ne zamudite priložnosti in se naročite na posvet.