KATERI ZNAKI ZODIAKA SO NAJVEČJI MANIPULATORJI?

Ko se posameznik znajde v neugodni situaciji, bo najverjetneje dal vse od sebe, da celo zadevo zmanipulira. Pri katerih znakih moramo biti še posebej pozorni?

  1. ŠKORPION

Skrivnosten in nezaupljiv, izjemno ljubosumen in prepričljiv, pa tudi odličen vodja. Vendar pa je mojster manipulacije in tega se zaveda.

  1. RAK

Globoko intuitiven, kar je seveda lahko blagoslov, vendar pa bodite pozorni, saj lahko postane vaša najhujša nočna mora. Ima bogato domišljijo in vas lahko okrivi za dogodke, ki se nikoli niso zgodili, ali pa so se, ko ste imeli 5 let.

  1. DVOJČKA

Izjemno neodločen znak, ki svojo neodločnost skriva za odločnimi odločitvami. Ko mu obrnete hrbet, vas bo po vsej verjetnosti obtožil za svoje lastne odločitve.

  1. RIBI

Vedno pripravljen popolnoma nesebično pomagati. Zato se včasih vprašate, če se to vse res dogaja vam? Včasih želi tako močno pomagati, da se vprašate, ali to počne iz sebičnih razlogov? Ja, včasih to res počne iz sebičnih razlogov. Igranje žrtve je modus operandi za pripadnike Rib.

  1. LEV

Lev je noro strasten, vendar pa najbolj od vsega želi biti glavni. Do smrti je sposoben razpravljati o svojem prav, četudi ve, da nima. Edina stvar, ki jo je potrebno spoštovati, je iskrenost v vseh njegovih dejanjih. Za svojimi besedami in dejanji stoji in ni ga sram povedati, kako se počuti. Zato so njegova dejanja še bolj nevarna in težja za razumeti.