MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2021

 

OVEN 20.3.-19.4.

Vse najboljše dragi ovni. April je vaš mesec, ki vam je v celoti naklonjen. Dinamičen mesec. Polni boste zagona in elana. Mars se pomika po znamenju dvojčkov, porajalo se vam bo ogromno novih idej. Vse kar želite narediti, je zdaj pravi čas, da to storite. Mlaj 12., vam bo ponudil nove možnosti. Sedaj imate tudi priložnost za sklepanje poznanstev. V krogu prijateljev se boste počutili odlično predvsem konec meseca. V družbi boste sproščeni. Lepo praznovanje.

Foto: Pixabay

_

BIK 20.4.-20.5.

Počakajte do 15. aprila z novimi potezami, ko se Venera, vaša vladarica premakne v bika. Začutili boste olajšanje, saj bodo stvari stekle »kot po maslu«. Za tiste ki ste v razmerju, privoščite si zmenek in se prepustite razvajanju. Za tiste, ki ste samski, zažareli boste in pokazali svojo najboljšo plat. Po 21. pa v vaše znamenje vstopita še Sonce in Merkur. Dobro ste opremljeni za nove ideje. Počutili se boste odlično. Dodatno srečen dan je 23. za tiste rojene 30. aprila ali 1. maja. Lahko vas doleti presenečenje.

Foto: Pixabay

`

DVOJČEK 21.5.-20.6.

Mars se skoraj cel mesec premika po vašem znamenju. Tudi Merkur, vaš vladar s 5. prestopi v ovna. To je dinamičen čas, vodil vas bo pogum. Mlaj 12. aprila vam bo pomagal, da dobro izpeljete in končate projekt, ki ga že nekaj časa pripravljate s prijatelji ali družabniki. Tudi pri komunikaciji boste uspešni, to je področje, ki ga obvladate. Konec meseca pa se bo potrebno umiriti in energijo, ki ste jo namenili za druge, ohraniti zase.

RAK 21.6.-21.7.

Na delovnem področju se bodo stvari hitro odvijale, skoraj prehitro za vas. Olajšanje nastopi sredi meseca, ko boste več časa namenili druženju s prijatelji. 24. se v vaše znamenje pomakne Mars, opremljeni boste z novo močjo, energijo in pogumom. Predvsem velja za tiste, rojene v juniju.

LEV 22.7.-22.8.

Do sredine meseca bodo aktivnosti potekale gladko. Sonce je v ognjenem znamenju, kar vam daje moč in vitalno energijo. V ognjenem znamenju je tudi Venera, kar vam bo pomagalo v partnerskem odnosu, da zasijete. Po 23. se vam na področju službe obetajo novi izzivi. Polna luna 27. bo zahtevala več previdnosti.

Foto: Pixabay

DEVICA 23.8.-22.9.

Začetek meseca vam ne bo preveč naklonjen, vsega dogajanja bo preveč. Vi pa potrebujete mirno, organizirano in predvsem predvidljivo okolje. Po 15. nastopi sprememba. Več boste v stiku z naravo. Narava bo pomirjala telo in duha.

 

Foto: Pixabay

TEHTNICA 23.9.-22.10.

Dogajanja na področju usklajevanj z drugim ljudmi, lahko s parterjem ali z ostalimi ki z vami sodelujejo lahko tudi poslovno. Sonce in Venera prehajata znamenje ovna in to na vas vpliva ne vpliva poživljajoče. Saj so odnosi na preizkušnji. Vaša vladarica prestopi znamenje bika 15. aprila. Takrat boste lažje zadihali. Jupiter bo cel mesec podpiral tiste ki so rojeni po 17. oktobru.

 

ŠKORPIJON 23.10.-21.11.

Vaš vladar Mars se nahaja v znamenju dvojčkov, kar precej vam bo nalagal nepotrebnih poti in zgrešenih klicev, izgubljene elektronske pošte. Previdno tudi pri zdravju, podprite se, da vas ne ulovi kakšna viroza za tiste rojene okoli 5. novembra. Po 15. pa se vam obeta več zadovoljstva in miru.

 

Foto: Pixabay

STRELEC 22.11.-21.12.

Pomlad vam bo dala moč. Ogromno energije in volje za ljubitelje športnih aktivnosti. Tudi tisti, ki se s šrotom le spogledujete, vas bo močno »mamilo«. Tudi novih idej in priložnostnih stikov z ljudmi boste imeli ogromno. Izkoristite ta del meseca, ker po 15. bodo stvari potekale počasneje.

Foto: Pixabay

KOZOROG 22.12.-19.1.

Začetek meseca bo namenjen urejanju nepremičnine in zunanje okolice. Naredite vse, kar je potrebno, da pomlad zasije tudi v vašem domu. Po 15. pa se boste posvetili svojim hobijem. Nasmehnila se vam bo sreča. Ali kdaj igrate igre nas reče? Kupite srečko.

Foto: Pixabay

VODNAR 20.1-18.2.

Pomlad vam prinaša akcijo. Trije planeti v ognjenem pomladnem znamenju vas bodo dvigovali in dajali moč. Jupiter je še vedno v vodnarju pa bo navedeno zelo razširil, predvsem za tiste rojene v februarju. Izkoristite naklonjenost planetov. Po 20. aprilu, sprememba, potrebno bo več kompromisov. Previdno okoli polne lune 27.

 

RIBI 19.2.-20.3.

Pokazala se bo priložnost za nov zaslužek. Izkoristite jo. Po 20. se boste morda odločili za krajši izlet v naravo. Zadnji teden v aprilu bo že toplo, uživali boste in se razvajali.