MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2021

OVEN 20.3.-19.4.

Ta mesec vam ne bo šlo vse po planu. Za uspešno končane zaključke se boste morali bolj potruditi. Finančno se vam bo trud obrestoval. Vaš vladar Mars je v raku in vam bo prinašal dodatne izzive tudi na področju partnerstva. Po 11. maju bo komunikacija stekla lažje in hitreje, najprej za tiste rojene v marcu, potem še za ostale.

 

Foto: Pixabay

BIK 20.4.-20.5.

Maj bo prinesel ogromno planov, ki bodo čakali na uresničenje. Dinamično in pestro bo na več področjih. Pri službenih obveznosti lahko naletite na izziv pri nadrejenem. Odločitev za spremembo sprejmite po 11. maju. Vaša vladarica Venera bo dobro vplivala na tiste rojene po 10. maju., v življenje vam bo prinašala harmonijo in zaupanje. Pripravljeni boste za romantično večerjo ali pa bogat piknik v dvoje.

Foto: Pixabay

`

DVOJČEK 21.5.-20.6.

V tem mesecu Merku prestopi v vaše znamenje. Mesec vam bo prinesel nekaj novih idej na področju službenih obveznosti. V partnerstvu pa vas bo nosilo na krilih ljubezni, saj se Merkurju pridruži še Venera, vladarica lepote in ljubezni. Družabno boste razpoloženi. Zadnji teden v mesecu bo potrebno več previdnosti, predvsem tisti, ki ste rojeni okoli 26. maja. Dva pomembna dogodka se zgodita. Polna luna v obliki mrka in Merkur se obrne v retrogradno gibanje. Oboje, vam lahko prinese nekaj več nesporazumov pri komunikaciji. Previdnost ne bo odveč tudi na cesti.

 

 

RAK 21.6.-21.7.

Izkoristite lepo vreme za druženju s prijatelji v naravi. Mars v vašem znamenju vam bo dajal moč in energijo za nove podvige. Odločite se za športne dejavnosti. Tudi na področju dela boste pripravljeni na nove naloge, saj boste pogumni in samozavestni pripravljeni na vse.

LEV 22.7.-22.8.

Polno delovnih obveznosti je pred vami, ki jih boste uspešno premagovali. Po 11., ko nastopi mlaj se lahko pojavi nova, dodatna obveznost ali naloga. Komunikacija bo uspešno stekla. Zadnji teden v mesecu se bodo dogovarjanja in usklajevanja ustavila. Potrebno bo vložiti nekaj več truda, da se stvari ponovno premaknejo. V partnerstvu bo lahkotno, izkoristite dobro komunikacijo do zadnjih nekaj dni v maju.

Foto: Pixabay

DEVICA 23.8.-22.9.

Sonce v zemeljskem znamenju, dobro vpliva na vas. Iskali boste stik z naravo, kar vas bo pomirjalo. Maj se bo začel romantično za tiste rojene v prvem tednu septembra. Vaš vladar Merkur se pomakne v dvojčka, kar vam bo ponudilo nove ideje na poslovnem področju, ki jih boste lahkotno sprejeli in izvedli. Konec meseca bo potrebo več previdnosti, saj se Merkur obrne v retrogradno gibanje. To vam bo prineslo nekaj več nesporazumov in dodatnih poti, ki jih boste opravili po nepotrebnem. Ne sklepajte novih dogovorov in ne prevzemajte novih nalog. 26. nastopi polna luna potrebna bo previdnost.

Foto: Pixabay

TEHTNICA 23.9.-22.10.

Vaša vladarica Venera vam prinaša pomladne užitke v partnerstvu, izkoristite naravo, pojdite na izlet. Družile se boste. Mars vam bo prinesel več dogajanja na poslovnem področju, bolj boste zaposleni, vpeti v nove naloge in izzive. 26. je polna luna v obliki mrka, rojenim v septembru vas bo silila k zaključevanju projektov. Konec meseca se Merkur obrne v retrogradno gibanje. Ne sklepajte novih dogovorov in ne opravljajte novih nakupov.

 

ŠKORPIJON 23.10.-21.11.

Dobili boste več zagona na področju partnerstva. Izkoristite pomlad, naj vas sonce odpelje v naravo. Mars vam bo prinašal odprte poti in stike s tujino. Z tiste, ki ste rojeni na začetku novembra več previdnosti, v zraku je elektrika in s tem napetosti v partnerskih odnosih. Polna luna 26. vam nalaga več previdnosti s financam in vlaganji.

Foto: Pixabay

 

STRELEC 22.11.-21.12.

Prva polovica maja bo precej dinamična in pestra. Obilo dogajanja na področju partnerstva. Pojavile se bodo nove delovnih obveznosti. Kot da morate postoriti vse in še več. Polna luna v vašem znamenju v obliki luninega mrka vas sili v dinamiko. Previdnost bo na mestu za tiste rojene v novembru. Ustavite se, zadihajte, vzemite si čas zase in za svoje telo.

Foto: Pixabay

 

KOZOROG 22.12.-19.1.

Začetek meseca vas bo polnil s pomladno dobro voljo. Privoščite si nekaj romantike, kar vam bo pomagalo naprej v odnosu. Mars v raku vas bo namreč »silil«, da ostajate nepopustljivi. Saturn, vaš vladar, se s 23. obrne v retrogradno gibanje, kar vam lahko prinese nekaj zastojev. Previdno tudi pri komunikaciji s sodelavci konec meseca, ko se Merkur obrača v retrogradno gibanje. Ne sklepajte novih dogovorov.

Foto: Pixabay

VODNAR 20.1-18.2.

Več bo dogajanja v vašem domačem okolju, z vašo nepremičnino in okolico. Ali prenavljate se morda selite? Lahko je tudi več pozornosti na vaši družini. Po mlaju 11., bo komunikacija stekla lahkotneje, saj se Merkur premakne v dvojčke. Tudi na ljubezenskem področju bo več sreče, saj se tudi Venera premakne v dvojčke. Dobro boste razpoloženi in pripravljeni na družabna srečanja. Rojeni na začetku februarja, popazite na vaš imunski sistem. Kljub toplemu vremenu, vas lahko ulovi viroza.

 

RIBI 19.2.-20.3.

Sonce v biku, bo dobro vplivalo na vaše zdravje. Mars v raku vas bo navdihoval pri športnem udejstvovanju. Okrepili boste svoje zdravje. 26. je polna luna v obliki mrka, kar vam lahko prinese nekaj več stresa. Zadnje dni v mesecu ne sklepajte novih dogovorov.