POLNA LUNA V RIBAH, 21.9. 2021 ob 01:54

Septemberska polna Luna v Ribah se dovrši eno uro po trigonu med Merkurjem in Jupitrom, kar prinaša dobre novice, optimizem, radodarnost  in več sreče.  Tokrat nam polna Luna prinaša dober vpliv, saj vzpodbuja dolgoročno načrtovanje. dobre poslovne priložnosti, uspeh v pravnih zadevah, raziskovanju, druženju in dolgih potovanjih. Možnosti za uspeh povečuje lep aspekt trigona med planetoma Merkur in Jupiter, ki sta poravnana s srečnima fiksnima zvezdama Spica in Sadalsud. Planet Merkur, ki je v konjukciji s fiskno zvezdo Spica v Tehtnici, nam prinaša dobičke pri naložbah, odgovorne položaje, dobre odnose, veliko umetniškega izražanja in naklonjenosti raziskovalnemu delu. Jupiter se nahaja na fiskni zvezdi Sadalsud, ki je znana kot “zvezda mogočne usode” in velike sreče, vendar se položaja nikakor ne sme zlorabljati, saj tako kot prinaša slavo in uspeh, lahko prinese padec in sramoto. Merkur trigon Jupiter prinašata ekstremno močan vpliv in optimizem, zato je potrebno ostati odprtega uma in duha, da bi razširili svoja obzorja in vsesplošno znanje. Poslušajte svoj notranji glas in se povežite z radodarnimi, optimističnimi ljudmi, ki cenijo znanje, umetnost in dobre odnose, saj boste le tako prišli do novih spoznanj, novih raziskovalnih možnosti, več sreče in dobrobiti. Vse to pa vam bo pomagalo pri načrtovanju novih podvigov in družbeni podpori, ki jo boste potrebovali za osebne uspehe.

Sensibilna polna Luna v Ribah je pripravljena na spravo in oproščanje, saj je na občutljivi 28. stopinji in s seboj prinaša modrost in globoko, čisto sočutje značilno za znamenje Ribi. Ker je v konjukciji s svojim vladarjem Neptunom, ima ta polna Luna še posebno moč preseči in zamegliti vse omejitve ter nas navdihniti za povezovanje na višjem duhovnem nivoju.  Tokratna polna Luna ima zametke v mlaju, ki se je zgodil 13 marca 2021 in če se vrnemo v to obdobje, je bil ta mlaj nekaj posebnega. saj je imel ob Luni, tudi Sonce, Neptun in Venero, planet ljubezni. V tem obdobju smo lahko močno čustvovali in si zadali, da bomo v prihodnje bolj sledili svoji inuticiji, duhovnemu razvoju in čustvom. To je bil čas, ko smo posejali seme oproščanja v dobro višje, razsvetljene ljubezni; seme, ki je vzklilo v tem času in je zdaj v popolnem razcvetu. Ker seveda nobeno znamenje ni popolno nam lahko Neptun, vladar polne Lune v Ribah zlahka prinese samoprevaro, zato je potrebno imeti odprte tako oči kot inuticijo,  da bi zaščitili svoje srce in ohranili meje, do kod smo se pripravljeni prilagoditi in zliti z okolico. Lahko boste obnovili nekaj iz preteklosti. Trigon Merkur Jupiter nam bo v pomoč pri izražanju čustev, iskanju novih idej in možnosti, ter procesu odpuščanja in spuščanja nakopičenih razočaranj in strahov.

Izkoristite potencial polne Lune v Ribah in se umaknite v glasbo, ples, meditacijo, jogo, naravo, dobro knjigo….skratka vse kar bo nahranilo dušo in srce. Poiščite svoje ravnovesje med zavezanostjo v odnosih in ohranjanju osebne svobode v kar vas potiska aspekt Venera opozicija Uran.  To polno Luno bodo najbolj občutili rojeni v znamenju Ribi ali Devica, kot tudi tisti, ki imajo ascendent ali večino planetov v teh znamenjih.

Za bolj podroben vpogled v vašo natalno karto se naročite na posvet pri Astro Zvezdah na info@astrozvezde.si