POLNA LUNA V VODNARJU JULIJA IN AVGUSTA

V soboto 24. prihaja polna luna v znamenju vodnarja. Polna luna nam velikokrat prinese nasprotja v odnosih.

Fiksno, zračno in družabno znamenje bi nam lahko prineslo nekaj lahkotnosti v času dopustov, kajne? Vendar ne bo tako. Polna luna se približuje Saturnu, planetu omejitev, reda in strogosti. In tako lahko v teh vročih dneh kar pozabimo na lahkotnost in brezskrbnost.

Razmišljali bomo širše, kako lahko pomagamo drug drugemu in se povežemo. Naše misli bodo zaposlene z iskanjem drugačne resnice kot se nam vsiljuje z vseh strani. Težko breme nosimo.

Že nekaj dni pred polno luno se pozna nemir pri ljudeh in burne reakcije. Vsi hitimo, da dokončamo začeto in smo polni zanosa. Potrebna je previdnost, da se ne ustvarja nepotrebna čustvena drama.

Bodimo aktivni v športu. Fizična sprostitev umirja telo in um. Tudi druženje s prijatelji nas bo sprostilo, vendar se ne zapletajte v brezplodne razprave.

Kot zanimivost;  tudi naslednja polna luna  v avgustu, natančneje 22. avgusta se bo zgodila v vodnarju. Torej, to kar se začenja sedaj se bo nadaljevalo in nam še nekaj časa zaposlovalo misli. Vodnar razmišlja in išče nove poti in modrosti.

Opozorilo: Včasih gredo Luna, Merkur, Venera, Mars, Jupiter in Uran preko najvišje Sončeve deklinacije in takrat govorimo o fazi OOB (out of bounds). Pravimo, da so planeti čezmejni in ko so preko meja, se obnašajo nenavadno. Tokrat je Luna v tej fazi, zato priporočamo previdnost v komunikaciji, prometu, predvsem poskusimo biti  umirjeni, saj bodo situacije lahko zahtevale pretirano čustveno reakcijo. Vodnarji, Biki, Škorpijoni in Levi bodo posebej občutljivi, bo pa tokratna Luna vplivala na vse, ki imate katerega od osebnih planetov na 1.stopinji (+ – 3 stopinje).

Če želite izvedeti, kje so vaši planeti in kako najbolje izkoristiti njihov vpliv, smo  https://astrozvezde.si/o-nas/  tukaj za vas.

ASTROLOŠKA PROGNOSTIKA