PREDANOST LJUBEZNI, VENERA V DEVICI 21.7. – 15.8.2021

 

Ko Venera 21.7. preide iz razkošnega Leva v skromno in predano Devico, ste lahko prepričani, da bo levja glamuroznost zares izginila. Venera nas , kadar prehaja znamenje device, navdihuje, da ostanemo predani svojim vrednotam in se vsak dan znova trudimo, da postanemo boljši. V tem obdobju, ki bo trajalo do 15.8.2021, bomo zelo previdni pri tem, komu bomo zaupali, koga spustili  v naše življenje, kam bomo vlagali svojo energijo in navsezadnje, tudi svoj čas, saj je tu Venera izredno previdna in premišljena.

Tudi na finančnem področju bomo bolj organizirani in razsodni. Namesto, da bomo porabili denar za svoj prosti čas in hobije, bomo raje vložili sredstva za svoje materialne dobrine ali izobraževanje. V odnosih bomo cenili zanesljivost in praktičnost ter si prizadevali biti v pomoč drugim.

Devica je zemeljsko znamenje in je zato globoko povezana s čutnostjo in zemeljskimi užitki. Tisti, ki ste v razmerju, boste ugotovili, da Venera v devici poglobi medsebojno razumevanje in spoštovanje. Devica je zvesta in predana, zato je Venerina energija v tem obdobju naklonjena stabilnosti, zvestobi in nežnosti.

Če ste samski, pa Venera v devici ni najboljši čas za iskanje nove ljubezni, saj je Venera tu preveč perfekcionistična. Trudili se boste najti nekoga, ki bi ustrezal vašim idealom, kar vas bo morda spravilo iz tira. Kar je še huje, vašo novo simpatijo lahko nenamerno odvrnete z nenehnimi kritikami, kajti Devica zna biti včasih precej ostra.

Pretirano razmišljanje je lahko koristno, kadar se ukvarjate z denarjem, saj vam Venera tu lahko koristi pri izhodu iz finančne krize in ustvari bolj stabilne razmere na tem področju. Takšno pretirano razmišljanje pa pri ljubezni ni najboljše, zato se poskušajte izogibati nenehnim analiziranjem svojih odnosov. Vaše ljubezensko življenje naj teče po svoje in zaupajte, da delate prav!