VSE NAJBOLJŠE STRELCI! 22.11. – 21.12. 2021

Strelec – optimističen, pustolovski in odprt

Ko Sonce potuje skozi znamenje Strelca, je poudarek na širitvi, pozitivnosti in rasti. Življenje je videti kot potovanje in ne kot cilj.

Strelec na svoji poti prinaša potrebo po doživljanju življenja kot pustolovščine – odkriti, kaj je za naslednjim obzorjem ali kako daleč lahko gre. Iz tega razloga imajo tisti, ki so rojeni v Strelcu, radi izziv – iskanje načinov, kako premagati same sebe in tako nekako razširiti perspektive.

Za Strelce je pogosto značilna optimistična naravnanost. Če v rojstni karti niso prisotni drugi, bolj introspektivni vplivi, boste običajno našli Strelca tam, kjer je akcija. To je znak, ki želi zajemati življenje z veliko žlico.

Ker je to znamenje povezano z učenjem, si Strelec s spoznavanjem različnih prepričanj širi obzorja. Ne bodo verjeli nečemu, ker jim je tako rečeno. To morajo sami raziskati in doživeti. Ko se podajo na pot raziskovanja in učenja, dobijo navdih, da pomagajo drugim postati najboljše, kar so lahko. Njihov moto je, da je »Življenje« treba doživeti kot potovanje proti višjim nivojem razumevanja. Vera in optimizem sta zanje bistvena za iskanje globljega smisla.

Tako kot vse drugo v njihovem življenju mora biti tudi ljubezen pustolovščina. Odnosi so le še eno področje življenja, ki se ga morajo učiti in raziskovati. Morda jih pogosto privlačijo ljudje, ki prihajajo iz drugačnih kultur ali okolij, ker jih lahko naučijo veliko več o svetu. Če želijo ohraniti svojo srečo in svobodo, morajo biti z nekom, ki razume njihovo potrebo po neodvisnosti.

Strelci so vizionarji in načrtovalci. Polni so velikih, divjih idej in jim z užitkom sledite. Izobrazbo cenijo nad vsem drugim, zato je povsem logično, da je med njimi veliko učiteljev ali celo vseživljenjskih učencev. To optimistično znamenje je povezano tudi z vero in filozofijo, zato se lahko zelo izkažejo pri delu na področju motivacijskega coachinga.

So izredno zabavni in  so življenje vsake zabave ! Prijateljev jim nikoli ni primanjkovalo in verjetno so raztreseni po vsem svetu. Ker pa so tako neodvisni in vedno v gibanju, jim je včasih težko ustvariti globoka, dolgotrajna prijateljstva. Skupno učenje novih stvari ali sodelovanje v resnih filozofskih pogovorih jim lahko pomaga vzpostaviti močnejše vezi.

Strelci ste lahko zadovoljni, saj k sebi pritegnete srečo in se od slabih izkušenj veliko lažje opomorete kot drugi!

Za izris natalne karte in kako znamenje Strelca vpliva na vas, kliknite na https://astrozvezde.si/izdelek/izris-in-razlaga-natalne-karte/